Това е безпрецедентен случай, доколкото до момента е известно - от

...
Това е безпрецедентен случай, доколкото до момента е известно - от
Коментари Харесай

Радев за убийството край Елхово: Безпрецедентен случай! МВнР да привика посланика на Турция

Това е невиждан случай, доколкото досега е известно - от територия на друга страна да се стреля по наш служител на реда.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 736
Очаквам външно министерство да извика турския дипломат и да пожелаеме взаимно следствие. Това съобщи президентът пред публицисти в Египет във връзка трагичния случай от тази нощ, когато граничен служител на реда почина, откакто бе прострелян край Елхово.

Държавният глава настоя да се изяснят аргументите за нещастието, да е явен виновникът и да се вземат незабавните ограничения. Настоявам от дълго време да се одобри България в шенгенското пространство, подсети Радев. Ние сега сме външна граница на Европейския съюз, поемаме сериозен миграционен напън и би трябвало да усетим взаимност с нашите европейски сътрудници, добави, съобщи Българска телеграфна агенция.

Президентът съобщи също, че още на следващия ден ще предложения политическа партия „ “ на съвещания преди връчването на мандат за сформиране на държавно управление.

е в Египет, дружно с ръководена от него делегация, за присъединяване в 27-ата Конференция на страните по Рамковата спогодба на ООН за изменението на климата. Повече от 100 водачи от целия свят ще се включат в срещата на върха в египетския град Шарм ел Шейх.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР